Mozdulat-képzelet blog

Mozdulat-képzelet blog

Egy Nordikos társ térde

2018. április 03. - Kőműves Tamás

Kliensem térdízületi hialuronsav injekciós kezelésének kiegészítéseként helyeztem fel ezt a ragasztást. Olyan lesz tőle a térdkalács felett a bőr, mint egy malac orra. Ennél azonban fontosabb, hogy mi történik a térdkaláccsal és az ízülettel? A speciális módon felrakott szalagok járás közben, a kiegyenesedő térdnél elemelik kicsit az ízületi felszíneket egymástól, ezáltal jelentősen csökken a fájdalom, stabilizálódik a térdízület és a járás. Pluszként a Quadriceps femoris lazító ragasztást is kapott, valamint egy kicsi „fájdalomcsillapító virág” is felkerült.
Önmagában is sokat segít egy ilyen kezelés, de igazán akkor hatékony, ha mozgatja a térdet a gazdája a mozgás hatására ugyanis felpörögnek testünk hibajavító, öngyógyító folyamatai (fokozódó vérkeringés, anyagcsere az érintett területen). Tudjátok: a mozgás maga az élet!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdulatkepzelet.blog.hu/api/trackback/id/tr2713803474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása